Vad är det som inte går in i skallen?

 
Igår eftermiddag ringde leverantören för att meddela att hon blivit kallad på ett möte i morgon, under vår utsatta tid.
Du får komma klockan 13.00 istället, sa hon och när jag frågade om hon inte hade andra (parfymerade) människor där svarade hon;
Jo, men det är bara några stycken ...
Jag blev helt ställd över dumheten som än en gång kastades på mig.
Att säga "bara några stycken" till en som reagerar kraftigt på en enda person och även på de som tidigare vistats i rummet är som att säga åt en med kraftig nötallergi att hen kan äta dem för det är bara några stycken.
 
Jag blev så ställd över idiotin samtidigt som jag nu förstår att jag än en gång råkat ut för en person som faktiskt vägrar att förstå alternativt har svårt för att greppa situationen. Jag har dessvärre varit med om det flera gånger sedan MCS bröt ut både från familj, kollegor och sk vänner.
 
Tyvärr är jag ju samtidigt i en situation där det är svårt att vägra för att inte ersättningen ska bli indragen.
 
Jag ska gå dit i dag men tvingas nu ta ett allvarligt snack med människan och försöka få henne att förstå vidden av hennes agerande.
Vi har en avtalad tid just pga MCS och för att jag ska slippa bi exponerad av andra människor som stinker parfymer och annat. Jag trodde det var klart för den sk leverantören men uppenbarligen står det inte klart för henne.
 
Eftersom jag dessutom får reaktioner/symtom av så väldigt många olika saker är det ytterst viktigt för mig att undvika alla som har parfymer eller parfymerade produkter på sig och faktiskt slippa jobbiga symtom. Det finns ju en anledning till att jag lever helt isolerat och helt utanför allt som vanliga människor roar sig med i sina liv.